Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Tuotamme lämpöä ja sähköä sekä myymme lämpöpalveluita. Mahdollistamme asiakkaillemme sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita.

Olemme kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen. Etenemme kohti hiilinegatiivisuutta vuonna 2030. Matkalla kohti hiilinegatiivisuutta teemme konkreettisia tekoja: luovumme fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä. www.vantaanenergia.fi

Kunnossapitoa hyvällä asenteella — haussa kunnossapitoasentajia Vantaan Energian voimalaitoksille!

Haemme nyt kahta kunnossapitoasentajaa voimalaitosten mekaanisen kunnossapidon tiimeihin varmistamaan mahdollisimman häiriötön energiantuotanto asiakkaillemme. Toinen tehtävistä sijoittuu Martinlaakson ja Järvenpään voimalaitosten kunnossapidon tiimiin ja toinen tehtävistä Itä-Vantaalla sijaitsevan Suomen suurimman jätevoimalan sekä lämpökeskusten kunnossapidon tiimiin.

Kunnossapitoasentajana työhösi sisältyy muun muassa pyörivien laitteiden, venttiilien ja kuljetinlaitteiden kunnossapitotöitä sekä koneistus- ja hitsaustöitä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • Voimalaitosprosessit sisältävät monia erilaisia laitekokonaisuuksia, joten työsi on monipuolista ja vaihtelevaa.
  • Saat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kantaen vastuun omasta työpanoksestasi.
  • Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa on korkea työntekomoraali ja jossa työkavereita kannustetaan hyviin työsuorituksiin.
  • Sinulla on lupa ja mahdollisuudet kehittää omaa työtäsi.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista innovatiivisuus ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus, esimerkiksi kone- tai metallialalta sekä ajokortti.
  • Sinulle on jo kertynyt työkokemusta monipuolisista kunnossapitotehtävistä teollisuusympäristössä.
  • Olet jo ehkä työskennellyt voimalaitosprosessien ja koneistustöiden parissa, mutta pärjäät toki tehtävässä myös ilman aiempaa kokemusta niistä.
  • Hyödynnät sujuvasti kunnossapitojärjestelmää osana työtäsi.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antavat voimalaitosten kunnossapitomestarit:

Jätevoimala: Mikko Grönlund, puh. 050 4337 835 (arkisin klo 12–14) tai sähköpostitse mikko.gronlund@vantaanenergia.fi.

Martinlaakson ja Järvenpään voimalaitokset: Tuomo Manninen, puh. 050 3266 730 (arkisin klo 12–15) tai sähköpostitse tuomo.manninen@vantaanenergia.fi.

Teetämme valituille henkilöille huumausainetestin sekä turvallisuusselvityksen.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme viimeistään 23.10.2022 mennessä. Ilmoitathan hakulomakkeella ensisijaisen toiveesi siitä, kumman voimalaitoksen tehtävään olet hakemassa sekä palkkatoiveesi ja suosittelijasi.

Toimithan nopeasti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Vantaan Energia vaikuttavuus

Vantaan Energia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Vantaan Energia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Vantaan Energia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Vantaan Energia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti