Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Haemme asentajaa työskentelemään elintarviketeollisuuden leipomoalan koneiden ja laitteiden kunnossapidon parissa. Työtehtäväsi koostuvat Vaasan Oy:llä tuotannon ylläpidosta, itsenäisesti tehtävistä koneiden ja laitteiden huolloista sekä vaihtelevista kiinteistön kunnossapitotehtävistä. Työnkuvaasi kuuluu olennaisena osana myös vianetsintää ja korjausta.

Olet tärkeä osa kunnossapitotiimiämme ja teet sinulle määritellyt työtehtävät omatoimisella otteella tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa turvallisuuden aina huomioiden. Tässä tehtävässä saat monipuolisen näkemyksen toiminnastamme!

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja jo hieman kokemusta kunnossapidon työtehtävistä tai esimerkiksi koneiden ja autojen huoltamisesta sekä korjaamisesta harrastusten parissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset sähköalan ymmärrystä sekä kiinnostusta mekaniikkaa kohtaan. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen teollisuuden kunnossapidosta, elintarviketeollisuudesta ja –hygieniasta sekä työstä tuoteturvallisuuden parista. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä pystyt toimimaan ajoittain hyvin hektisessä työympäristössä. Meillä pärjäät sujuvalla suomen kielellä ja englannin kielen kirjallinen ymmärrys katsotaan eduksi.

Meidän kauttamme voit suorittaa työssäsi tarvittavat tulityö-, työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, ja hätäensiapukortit sekä hygieniapassin.

Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä. Me panostamme turvallisuuteen, laatuun ja vastuullisuuteen! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana ammattitaitoista työporukkaamme. Meillä todella välitetään työntekijöistä ja pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapidon kehittämiseen.

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla mm. e-passilla liikunta- ja kulttuuriedun, kattavan työterveyshuollon, mahdollisuuden työsuhdepyörään osana kokonaispalkkaa sekä mahdollisuuden osallistua vuosittain lomaedun arvontaan.

Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 18.12.2022.

Quant Finland vaikuttavuus

Quant Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Quant Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Quant Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Quant Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti