Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja

Etsimme asiakkaallemme Leader Foods Oy:lle

 

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Keravalle.

 

Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan edelläkävijäyritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala- ja proteiinituotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita, sekä vitamiineja, urheiluravinteita ja retkiruokia. Leader on merkki suomalaisesta laadusta, hyvästä mausta ja optimaalisista ravintoarvoista. Laadun takaa oma tuotekehityksemme, Suomessa sijaitsevat tuotantolaitoksemme ja innokkaiden ammattilaisten muodostama tiimimme. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja tuotantolaitoksemme Keravalla ja Toholammilla. Leader Foods Oy on osa Verman- konsernia.

 

Kunnossapitoasentajan tehtäviin kuuluu erilaisten tuotantokoneiden hoitaminen ja koneille tehtävät ennakkohuollot. Kunnossapitoasentaja myös huolehtii itse tarvittavien varaosien tilaamisesta. Kunnossapitoasentajalla tulee olla aiempaa kokemusta sähköalalta ja sähkötyöturvallisuuskortti.

 

Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, mutta poikkeustilanteessa voi olla myös viikonloppuvuoroja.

 

Odotamme sinulta

  • sähköalan koulutusta
  • reipasta ja motivoitunutta asennetta
  • luotettavuutta ja joustavuutta

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Minna Vänttinen, puh. +358 40 590 0378 tai sähköposti [email protected].

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja

Kerava
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti