Skip to main content

Kunnossapitoasentaja

Quant

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Tehtävä

Haemme kunnossapitoasentajaa Vantaalle Vaasan leipomon asiakkuuteemme .

Kunnossapitoasentajan tehtävässä työtehtäväsi koostuvat teollisuuskohteen tuotantolaitteiston huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Työpanoksellasi olet varmistamassa tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden kautta sujuvaa tuotantoprosessia.

Varmistat omalla panoksellasi, että asiakkaamme saa tarvitsemansa kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti.

Vaikka toivommekin sinulta hakijana myös aiempaa työkokemusta, emme suinkaan odota sinun tuntevan uutta työympäristöäsi ennalta, vaan perehdytämme sinut tehtävääsi ja siinä huollettavaan laitekantaan.

Odotamme sinulta:

  • sähkö- ja automaatioalan ja/tai vahvaa mekaanisen alan koulutusta
  • aiempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • valmiutta työskennellä kolmessa vuorossa (huom. Vuorokierrossa vaativan 3-vuorotyöskentelyn vastineena myös kokonaisia vapaaviikkoja)
  • halua kehittää omaa ammattitaitoasi
  • muuta tehtävää tukevaa koulutusta tai esimerkiksi harrastustaustaa
  • ohjelmoitavien logiikoiden tuntemus katsotaan eduksi (esim. Omron tai Siemens)

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja omaat työteliään asenteen. Koet asiakaskohtaamiset ja myös tiimissä työskentelyn luontevana osana työtä ja suhtaudut työturvallisuusasioihin niiden vaatimalla vakavuudella.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa, ison yrityksen tuen, kattavat henkilöstöedut (mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään osana kokonaispalkkausta) sekä mahdollisuuden kehittää edelleen ammattitaitoasi. 

Pääset vaikuttamaan omaan työhösi sekä kunnossapitotoiminnan kehittämiseen työyhteisössä, jossa myös työn turvallista suorittamista pidetään arvossaan.

Hakeminen

Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 6.4.2023.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, halutessasi hyvinkin pian. 

Yhteyshenkilöt

Juha Rasinmäki
Yksikönpäällikkö
040 549 0509

Aatu Toivanen
Kunnossapitopäällikkö
050 540 9732

Linkki tälle sivulle
https://www.quantservice.com/fi/ura/?rmpage=job&rmjob=427&rmlang=FI

Quant Finland vaikuttavuus

Quant Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Quant Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Quant Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Quant Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 07.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti