Skip to main content

Kunnossapitoasentaja Kyyjärvelle, Betset Oy

Etsimme Betset Oy:lle Kyyjärvelle

KUNNOSSAPITOASENTAJIA

 

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen, sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit.

 

Kunnossapitoasentajana tehtäväsi on olla huolehtimassa tehtaan toiminnasta ja ylläpitämässä sen tärkeitä toimintoja. Työtehtäviä ovat mm. tuotantokoneiden ja laitteiden asennukset ja korjaukset, kunnonvalvonta, vianetsintä ja vianmääritykset, erilaiset sähkötyöt sekä hitsaaminen.

Työtä tehdään yhteistyössä tehtaan työnjohdon ja muiden työntekijöiden kanssa, olet tärkeässä roolissa, että tuotanto tehtaalla pelaa.

 

Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Työssä suoriutumiseksi tekninen tausta ja erilaisten laitteiden (työkoneet, ajoneuvot, tuotantolaitteet jne.) toimintaperiaatteiden ymmärtäminen ja niiden kanssa toimiminen ovat hyödyksi. Tärkeintä on, että olet valmis oppimaan työn lomassa ja käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi monipuolisten tehtävien suorittamiseksi. Työtehtäviin perehdytetään.

Lisäksi soveltuva koulutus, työn kautta kertynyt osaaminen, hitsausosaaminen ja hitsausluokat sekä kokemus erilaisista sähkötöistä ovat eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

 

Noudatamme rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, palkkatoiveenkin saa esittää! Työt alkavat vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä myös asiakasyrityksen kirjoille.

Olit sitten alan rautainen ammattilainen tai kunnossapitotehtävissä vasta siipiäsi kokeileva tekijä, jätäthän rohkeasti hakemuksen! Haastattelemme jo hakuajalla, työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja arkisin 9-15 Eemeli Saastamoinen, 040 674 9590, [email protected]


SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja Kyyjärvelle, Betset Oy

43700 Kyyjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti