Skip to main content

Kunnossapitoasentajaksi lakritsatehtaalle

Makulaku Lakritsa Oy hakee HUOLTOTEKNIKKOA tehtaalle Porvooseen. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Makulaku Lakritsa Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Huoltoteknikkona vastaat kunnossapitopäällikön alaisuudessa tehtaan koneiden ja laitteiden päivittäisestä kunnossapitotoiminnasta. Huoltoteknikkona toimit osana kunnossapidon tiimiä ja työnkuva sisältää pääasiassa mekaanista kunnossapitoa ja -huoltoa sekä itsenäistä vianetsintää tehtaan tuotantolaitteiden parissa. Työskentely tapahtuu keskeytymättömässä kolmivuorossa.

Tehtävään haetaan positiivisen asenteen omaavaa mekaanisen kunnossapidon ammattilaista, jolla on kokemusta teollisuuden kunnossapitojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä. Eduksi katsotaan kokemus sähköasennuksista ja automaatiojärjestelmistä.

Henkilöstön työturvallisuus, toiminnan kehittäminen ja kustannustehokkuus ovat sinulle tärkeitä asioita.

Odotamme sinulta mm.:

  • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa/koulutusta
  • Aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta elintarviketuotantoympäristöstä
  • Kunnossapito-ohjelmien toimintaympäristön tuntemista
  • Nopeaa oppimiskykyä, hyviä organisointitaitoja sekä oma-aloitteista otetta työhön
  • Positiivista asennetta, tarkkuutta sekä paineensietokykyä
  • Perustason IT-taitoja, ml. MS Office-ohjelmat

Sinulla on kyky toimia itsenäisesti sekä osana muuta organisaatiota. Toimintasi on järjestelmällistä, mutta osaat toimia joustavasti myös muuttuvissa tilanteissa. Käytät työssäsi Suomen kieltä, ruotsin ja englannin kielen taito luetaan eduksi. Arvostamme vuorovaikutustaitoja sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä. Työpaikkaetujamme ovat mm. työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja tunnistit itsesi tekstistä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Toni Kivikangas, sähköpostitse [email protected].

Makulaku Lakritsa Oy on savuton työpaikka.

Hae paikkaa viimeistään 30.09.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Makulaku Lakritsa Oy

Makulakulla Porvoossa on valmistettu lakritsituotteita vuodesta 1994 alkaen. Osaamisemme alalta on huipputasoa, toimimme vastuullisesti sekä ympäristöystävällisesti, ja olemme BRC- sekä luomusertifioituja. Yli puolet liikevaihdostamme tulee kansainvälisiltä markkinoilta. Meille on kunnia-asia, että Makulakun tuotteisto ja asiakaspalvelu on aina ensiluokkaista. Käytämme valmistuksessamme korkealuokkaisia raaka-aineita, jotka on valittu yhdessä pitkäaikaisten toimittajiemme kanssa. Jatkuvan kehittämisen myötä pyrimme tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua kaupalle ja nautinnollisia hetkiä kuluttajille. Tehtaallamme työskentelee noin 65 henkilöä työntekijä- ja toimihenkilötehtävissä. Makulaku Lakritsa Oy on osa tanskalaista Carletti Groupia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentajaksi lakritsatehtaalle

Makulaku Lakritsa Oy
Porvoo
Helsinki
Vantaa
Loviisa
Kotka
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Kokkola
Caverion Industria Oy
Porvoo
Tip Trailer Services Finland Ab
Kotka
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti