Skip to main content

Kunnossapitoasentajia teollisuuteen, Caverion

Caverion Industria Oy, Imatra

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haemme nyt innokkaita kunnossapitoasentajia Imatralle. Tehtävässä vastaat asiakaskohteissamme teollisuuden huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä. Tehtävät sisältävät esimerkiksi tuotantolinjojen huolto- ja korjaustöitä teollisuusympäristöissä, teräsrakenteiden valmistusta, hitsausta ja asennusta – työtehtävääsi sopeutetaan osaamisesi perusteella. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta löytyvän kokemusta koneiden tai esimerkiksi autojen parissa työskentelystä. Katsomme eduksesi alalle soveltuvan teknisen koulutuksen esimerkiksi metalli- tai konealalta sekä kokemuksen teollisuuden kunnossapidosta. Erityisen tärkeää meille kuitenkin on, että suhtaudut työhösi oikealla asenteella ja suoritat työt huolellisesti ja luotettavasti niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaan ja oman työryhmäsi kanssa. Tehtävässä edellytetään ajokorttia. Tulityö-, ensiapu- ja työturvakortit katsotaan eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Janne Vuoristo p. 050 477 6892 tai sähköpostitse [email protected].

Hae tehtävää 11.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentajia teollisuuteen, Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Imatra
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Jyväskylä
Eezy Henkilöstöpalvelut
Jyväskylä
Eezy Henkilöstöpalvelut
Porvoo
Eezy Henkilöstöpalvelut
Tampere
Eezy Henkilöstöpalvelut
Sodankylä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti