Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoinsinööri

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat Riihimäen tuotantolaitoksemme mekaanisesta kunnossapidosta. Tehtävänäsi on varmistaa laitoksen häiriötön käynti osana kunnossapito-organisaatiota. Työnkuvaasi kuuluu tehtäviä Riihimäen laitosalueen kunnossapidon kehittämisestä aina päivittäiseen toimintaan, työnsuunnitteluun, töiden aikatauluttamiseen ja seisokkien suunnitteluun yhteistyössä kunnossapidon työnjohdon ja käyttöorganisaation kanssa. Vastaat laitteiden korjauksesta, ennakkohuolloista, kunnossapidon dokumentaation ajantasaisuudesta sekä osallistut materiaalien ja palveluiden hankintaprosesseihin. Vastuualueeseen kuuluu myös ulkopuolisten urakoitsijoiden toiminnan ohjaus sekä tarvittaessa mekaanisen kunnossapidon työnjohdon sijaistaminen. Osallistut myös Fortum Recyling and Waste -yksikön kunnossapidon yhteistyöryhmän toimintaan.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastuullinen ja hyvällä asenteella varustettu kunnossapidon ammattilainen, jonka positiiviseen ja oma-aloitteiseen työotteeseen voi aina luottaa. Aikaisempi kokemus voimalaitos- tai prosessiteollisuuden alalta katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tekniikan alan koulutusta. Kokemus IBM Maximo-järjesestelmästä on etu.

Olet itseohjautuva ja otat vastuun omasta tekemisestäsi. Arvostamme aiempaa kokemusta  kunnossapidon työnjohtamisesta.

Työtehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta satunnaiseen matkustamiseen.    

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 22.12.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo haun kestäessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kunnossapitopäällikkö Mika Turunen, +358 40 138 0540.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum on energiayhtiö, joka edistää muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Tehtävämme on huolehtia energian toimitusvarmuudesta ja edesauttaa nopeaa ja luotettavaa siirtymää hiilineutraaliin talouteen tarjoamalla asiakkaillemme ja yhteiskunnalle puhdasta energiaa ja kestäviä ratkaisuja.  Fortumin ydinliiketoiminta on Pohjoismaissa ja se koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähkön tuotannosta, sähkön myynnistä, kaukolämmöstä sekä kierrätys- ja jäteliiketoiminnasta. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoinsinööri

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti