Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoinsinööri

Tikkurila hakee sähkö- tai automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen kunnossapito-osastolle automaatio- ja sähkökunnossapitotiimin esihenkilöksi.

Toimit sähkö- ja automaatiotiimimme esihenkilönä ja tehtävänäsi on varmistaa laitoksen automaatio-ohjausjärjestelmien ja tuotantokoneiden häiriötön käynti. Vastaat automaatio- ja sähkölaitteiden korjauksesta, ennakkohuolloista ja toiminnan kehittämisestä. Osallistut ylläpitoluontoisten investointiprojektien valmisteluun ja toteutukseen. Lisäksi vastaat automaatio- ja sähkölaitteiden dokumentaation ajantasaisuudesta ja huoltosopimuksista. Valvot myös ulkopuolisten urakoitsijoiden toimintaa. Työssäsi käytät Autocad-ohjelmaa ja Microsoft AX toiminnanohjausjärjestelmää.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on insinöörin koulutus sähkö- tai automaatiotekniikan alalta, olet suorittanut automaatio-opintoja ja omaat vähintään S2 sähköpätevyyden. Aikaisempi kokemus automaatiokunnossapidosta, järjestelmäprojekteista ja suunnittelusta sekä hyvä englannin kielen taito ovat sinulle eduksi. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on taito motivoida erilaisia ihmisiä ja nautit heidän kanssaan työskentelemisestä.

Työpaikan sijainti on tuotantoalueellamme Tikkurilassa, Vantaalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä työyhteisössä monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa.

Tikkurila vaikuttavuus

Tikkurila synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja merkityksen ja ilon tunteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Tikkurila synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Tikkurila

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Tikkurila Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoinsinööri

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti