Skip to main content

Kuorma-autonkuljettaja jakelutehtäviin Jyväskylään

Etsitkö uutta työtä kuljetusalalta? Lue lisää ja hae paikkaa!

Etsimme asiakkaallemme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA jakelutehtäviin - oletko etsimämme tyyppi?

Tulevassa työssäsi toimit Lindström-jakelukuljetusten parissa Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella: toimitat asiakkaille puhtaita vaihtomattoja, työvaatteita, käsipyyherullia ja esimerkiksi ravintolatekstiilejä, ja samalla käynnillä noudat käytettyjä tuotteita ja toimitat ne jälleen Lindströmin pesulaan huollettaviksi ja pestäviksi. Käytettävän kaluston kokonaispaino liikkuu 8-12 t välillä, joten voidaksesi tulla valituksi tehtävään, tulee sinulta löytyä voimassa oleva ammattipätevyys sekä vähintään C1-luokan ajokortti. Työn luonne edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarjolla on arkipäiville sijoittuva päivätyö, ja työtunnit on sovittavissa toiveesi mukaan. Palkkaus on vähintään kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukainen. Alkuun 6kk työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, mutta hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus jatkaa työssä myös määräaikaisuuden jälkeen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, jatkokoulutusta ja hyvää työporukkaa unohtamatta!

Jos tämä kuulostaa seuraavalta työltäsi, jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, [email protected].

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kuorma-autonkuljettaja jakelutehtäviin Jyväskylään

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti