Skip to main content

Kuorma-autonkuljettaja/kaivinkoneen perämies

Etsimme asiakasyrityksellemme Turun alueelle ahkeraa kuorma-autonkuljettajaa/kaivinkoneen perämiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat alkavat huhtikuun aikana ja kestävät sesongin loppuun saakka. Myös vakituinen työsuhde on mahdollista. 

Edellytämme hakijoilta kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Kaikki kokemus maanrakennusalasta katsotaan hakijan eduksi. Tärkeintä on reipas meininki ja hyvä asenne annettuja työtehtäviä kohtaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jukka Lehtovaara / 0504733557 / etunimi.sukunimi(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kuorma-autonkuljettaja/kaivinkoneen perämies

Varsinais-Suomi
Turku
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti