Skip to main content

Kylmäasentaja, Caverion Suomi Oy

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Caverion Suomi Oy, Länsi-Itä-Suomi, Rauma

Etsimme nyt kylmälaiteasentajaa tiimimme vahvistukseksi Raumalle. Tehtävässä tulet vastaamaan kylmäjärjestelmien asennus-, huolto sekä korjaustyöstä ja työpäiväsi vaihtelevat kaupan kylmäasennuksista teollisuuteen sekä pienempiin asennuksiin. Pääset myös tarkkailemaan asiakkaan kiinteistöomaisuutta ja tuotantoa sekä tunnistamaan mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet omilla sekä muiden vastuualueilla.

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, omat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Odotamme sinulta:

Sinulla on kylmäasentajan ammattitutkinto sekä vähintään muutaman vuoden aiempaa kokemusta kylmäalan asennus- ja huoltotöistä. CO2-kylmätekniikan osaaminen luetaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön, sillä valittu tekijä tullaan perehdyttämään tähän. Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy lisäksi yli 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat sekä kokemusta kylmätekniikasta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä ottamaan vastuun työsi jäljestä. Hallitset tietotekniikan salat, ja olet valmis käyttämään töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Kimmo Helander p. 050 595 5475.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 5.2.2023 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kylmäasentaja, Caverion Suomi Oy

Eezy Oyj
Rauma
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti