Skip to main content

Kylmälaiteasentaja Uudellemaalle

Asiakkaamme Bravida Finland Oy etsii kylmälaiteasentajaa liikkuvaan työhön Etelä-Suomen alueelle! 

Työnkuva 

Olisitko sinä etsimämme kokenut kylmälaiteasennuksen ja -huollon taitaja? Tässä loistava työmahdollisuus, joka kannattaa katsoa läpi! Työssä toimit toimistojäähdytyksen sekä vedenjäähdyttimien parissa erilaisissa asennus-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä. Työ on sijainniltaan vaihtelevaa ja kohteet sijaitsevat erilaisissa liike-, toimitila-, logistiikka ja teollisuuskiinteistöissä. Saat työkäyttöön huoltoauton, mutta halutessasi voit liikkua myös omalla autolla. Työnkuvasi on itsenäinen, mutta päivän mittaan tapaat työkohteissa asiakkaita, jotka sinun tulisi osata kohdata asiakaspalveluhenkisesti. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, jossa työajat sijoittuvat pääasiassa arkeen, alkaen pienesti vaihdellen aikaisintaan klo 7:00 ja päättyen viimeistään klo 16:00.  

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolian kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaamme Bravida Finland Oy:n palvelukseen. 

Toivomme 

sinulta vankkaa osaamista kylmälaiteasennuksesta, sitä tukevaa koulutustaustaa sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Toivomme myös SFS 6002 sähkötyöturvallisuuskoulutusta ja Y3-kylmälaitepäveyyttä. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen tekijä, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti.  

Tarjoamme 

säännöllisen ja vakaan työsuhteen kasvavassa yrityksessä ja hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa kehittymistäsi ja myöhemmin mahdollisia etenemistoiveitasi tuetaan. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työnkuva mukavan itsenäinen ja monipuolinen. Tässä työssä jaksamisestasi välitetään ja sitä tuetaan kattavin työsuhde-eduin, kuten laajalla työterveysvakuutuksella sekä lounas-, virike- ja hierontaedulla.  

Kiinnostuitko? 

Hieno homma, laitathan siis hakemusta tulemaan järjestelmäämme pikimmiten, sillä haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Viivi Chan: [email protected] 

Bravida Finland Oy 

on pohjoismaiden johtava sähkö-, lv- ja ilmanvaihtopalveluja ja urakointeja tarjoava yritys sekä tuhansien työntekijöiden työllistäjä. Yhtiön osaaminen ulottuu useisiin eri osa-alueisiin ja siten se kykenee tarjoamaan ratkaisuja asiakaskiinteistöjensä kaikkiin tarpeisiin niiden teknisten toimintojen osalta. Lue lisää yrityksestä täältä: https://www.bravida.fi/ 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kylmälaiteasentaja Uudellemaalle

Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti