Skip to main content

A la carte kokki keikkatyöhön PKS alueelle

Haemme à la carte, catering ja lounas -kokkeja keikkatöihin sekä pidempiaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle.Barona tarjoaa sinulle monenlaisia työskentelymahdollisuuksia. Kauttamme on mahdollista työskennellä pääkaupunkiseudun ravintoloiden lisäksi suurimmissa tapahtumataloissa, catering- yrityksissä sekä hotelleissa. Työaika on pääasiassa iltaisin, mutta myös muut työnajat ovat mahdollisia.

Sopiipa elämäntilanteeseesi sitten joustava keikkailu muutamana iltana viikossa tai pidempi pesti yhdessä ravintolassa, meidän kauttamme löydät juuri sinulle sopivan työn!

Ketä haemme?

Haemme työhön koulutettuja ravintolakokkeja, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Kokin minimipalkka on 12,77€/h + vuorokohtaiset lisät. Ammattilaisen palkkaus sovitaan aina erikseen ammattitaitoon perustuen n. 14-18€/h välille.

Ennen töiden aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä terveydentilatodistuksen.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae rohkeasti ja mainitse hakemuksessa millaista työtä olet etsimässä!

Hae paikkaa viimeistään 04.12.2023 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

A la carte kokki keikkatyöhön PKS alueelle

Barona HoReCa
Helsinki
Espoo
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Helsinki
Barona HoReCa
Porvoo
Barona HoReCa
Kotka
Barona HoReCa
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti