Skip to main content

A la carte tarjoilija, Hotelli-Ravintola Alma

FINNISH TRAVEL GALAN VUODEN MAJOITUSLIIKE 2022

Suomen Matkailualan Liiton järjestämässä Finnish Travel Galassa 4.11.2022 palkittiin matkailuyrityksiä, -toimijoita ja -kohteita kaikkiaan yhdeksässä kategoriassa. Hotelli Alma valittiin voittajaksi Vuoden Majoitusliike -kategoriassa!

Etsimme ammattitaitoista A LA CARTE TARJOILIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hotelli-Ravintola Almaan.

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. Almassa historia kohtaa nykypäivän.

Hotelli-Ravintola Alma palvelee asiakkaitaan neljässä eri rakennuksessa. Etsimämme hakija on ammattitaitoinen, itsenäiseen työhön kykenevä a la carte tarjoilija, sekä hänellä voi olla hallussa myös kokous- ja juhlapalvelut.

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen työympäristöön ja olet parhaimmillasi kiireen keskellä. Sinulta löytyy vankka kokemus a la carte tarjoilijan työtehtävistä. Osaat suositella ruoka-annoksiin sopivat viinit ja tarjoilla ruoan ammattitaidolla Alman asiakkaille.
Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. 
Sinulta löytyy ikää vähintään 18-vuoden verran.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja mahtavan kokemuksen olla osa Alman tiimiä ja antamaan heidän asiakkaille upeita elämyksiä. Kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.
Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vkossa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tunnistitko itsesi tästä hakutekstistä? Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja miksi sinä olisit sopiva työntekijä tähän uniikkiin ravintolaan. Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailehan sähköpostiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

A la carte tarjoilija, Hotelli-Ravintola Alma

Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti