Skip to main content

A la carte tarjoilija, Ravintola Kekäle, Design Hotel Levi

Ravintola Kekäle on yksi Design Hotel Levin ja Levi Hotel Span ravintoloista. Etsimme jo aikaisempaa kokemusta omaavaa Á la carte tarjoilijaa casual fine dining ravintola Kekäleeseen. Työt alkavat marraskuussa ja kestävät vappuun saakka.

Design Hotel Levi ja Levi Hotels Spa sijaitsevat Suomen johtavan hiihtokeskuksen rinteiden juurella, Levin tunturikylän sydämessä, lähellä kylpylämme altaita ja hyvinvointipalveluita, monipuolista ravintolavalikoimaa sekä kattavia palveluita. Samalla villi tunturiluonto on aina aivan nurkan takana. Täällä voit yhdistää työn ja vapaa-ajan upeissa tunturimaisemissa ja saada repun täyteen uusia kokemuksia & elämyksiä tulevaisuutta varten!

Avoin hiiligrillikeittiö on Suomessa ainutlaatuinen: loimuava tuli, kekäleiden rätinä ja valmistuvien annosten huumaava tuoksu yhdistettynä lähellä tuotettuihin ja aitoihin lappilaisiin makuihin luovat ainutlaatuisen ravintolaelämyksen.

Töitä on tarjolla marraskuusta alkaen ja aina sesongin loppuun arviolta 30.4.2025 saakka. Ravintola Kekäle on avoinna sesonkina päivittäin ja sinulle on tarjolla aamu -ja iltavuoroja tai saman päivän aikana molempia.

Kekäleen Premium-aamiainen sisältyy Design Hotel Levin asiakkaiden majoitukseen. Aamiaisella ravintolan kokit valmistavat kaikki lämpimät annokset, kuten munakkaat ja täytetyt crepeletut, yksitellen keittiössä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Lisäksi aamiaisella on tarjolla runsaasti raikkaita hedelmiä ja juomia, kylmiä leikkeleitä ja kalaa sekä makeita leivonnaisia.

Toivomme sinulta:

  • Koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • Halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, koska työhön kuuluu myös yksintyöskentelyä
  • Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme anniskelu- ja hygieniapassin, mutta nämä pystyy suorittamaan myöhemminkin.

Tarjoamme sinulle:

  • Kansainvälisen ilmapiirin Suomen suurimmassa laskettelukeskuksessa

  • Palkkaus TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden (12,99 - 14,26€/h) tai sopimuksen mukaan

  • Baronan työetujen lisäksi työntekijöille tarjotaan hotellin omat erinomaiset henkilöstöedut

  • Kimppa-asunto mahdollisuuden

Haethan paikkaa pikemmiten, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Suvi Willström, [email protected], +358 50 442 6912 ja Roosa Räikkönen, +358 44 4602 183, [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 14.07.2024 20:59 mennessä.

Levin Matkailukeskus Oy

Levi Hotel Spa Resort sijaitsee 170 kilometriä napapiirin pohjoispuolella. Aikoinaan pieni lappilainen kylä, Levi on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden johtavia laskettelukohteita sekä Suomen suosituin ympärivuotinen aktiviteettikeskus. Levi on legendaarisesta yöelämästään tunnettu urbaani lomakeskus keskellä Lapin erämaata, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, aktiviteetteja ja viihdettä sadoilletuhansille kotimaisille ja ulkomaisille kävijöille vuosittain.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

A la carte tarjoilija, Ravintola Kekäle, Design Hotel Levi

Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti