Skip to main content

Laaja-alainen erityisopettaja 1-6.lk, Simonkallion koulu

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Simonkallion koulu

Lummetie 27C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 05.08.2024 - 31.07.2025

Tule osaksi huippuporukkaa!

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa iloiseen joukkoomme. Syksyllä 2024 meillä työskentelee neljä laaja-alaista erityisopettajaa vuosiluokilla 1-6. Sinulla on vastuullasi 3. luokat ja kaksi 6. luokkaa. Olet osa ammattitaitoista erityisopetuksen tiimiä, jossa pääset tekemään yhteistyötä ja kehittämään omaa osaamistasi sekä koulun toimintakulttuuria johdon vahvalla tuella. Haluamme auttaa sinua onnistumaan. 

Laaja-alaisena erityisopettajana työskentelet koulun näköalapaikalla tuntien vastuuryhmäsi. Sinulla on monipuolinen pedagoginen osaaminen yhdistettynä erinomaisiin vuorovaikutustaitoihin. Toimit ratkaisukeskeisesti yhteistyössä luokanopettajien kanssa. Työmuotoina hallitset pienryhmä- ja samanaikaisopetuksen. Sinulla on taitoa ohjata opettajia erityisopetukseen liittyvissä asioissa ja hallitset pedagogisen kirjoittamisen taidon. Osoitat työssäsi vastuullisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Luemme eduksi kokemuksen eri kieli-ja kulttuuriryhmiin kuuluvien oppilaiden opetuksesta. Erityisesti toivomme kokemusta tai halua oppia käyttäytymisen ohjaamisesta yleisen, tehostetun ja erityisen tuen tasoilla positiivisen pedagogiikan keinoin. Arvostamme perehtyneisyyttä pedagogiikan kehittämiseen ja kiinnostuneisuutta osallistua koko kouluyhteisön kehittämistyöhön.  

Vastineeksi tarjoamme rennon ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa on lämmin ja arvostava työskentelyilmapiiri. Simonkallion koulu on noin 600 oppilaan alakoulu Tikkurilan urheilupuiston läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Peruskorjauksen ajan toimimme kahdessa eri toimipisteessä Lummetiellä ja tämä tehtävä sijoittuu Paviljonkikouluun os. Lummetie 27C. 

Oppilaitamme luotsaa koulupolulla tällä hetkellä 37 ammattitaitoista opettajaa, 11 koulunkäynnin ohjaajaa, kuraattori, terveydenhoitaja ja koulun muu henkilökunta. Toimimme arjessa luokka-aste-tiimeinä ja tiimityöskentelylle on varattu viikoittain aikaa.  Koulussamme toimivat alueelliset musiikkiluokat 3.-6. ja kaksi valmistavan opetuksen alueellista ryhmää. 

Koko kouluyhteisön hyvinvointi on toimintamme kulmakivi ja meillä on aktiivista toimintaa koulu- ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi lukuvuoden ympäri. Luokissa harjoitellaan tunne-ja vuorovaikutustaitoja viikottaisilla hyvinvointitunneilla. Ohjaamme käyttäytymistä ratkaisukeskeisellä työotteella ja työkaluna on kehittämämme Simpparin onnellisuusportaat. Olemme Kiva koulu ja koulussamme toimii aktiivinen Kivatiimi sekä kiusaamistapausten ennaltaehkäisyssä että tilanteiden selvittelyssä. 

Erityisopettajilla kelpoisuus virkaan huomioidaan lisänä kokonaispalkkauksessa (+200€).

Tutustu Simonkallion koulun toimintaan 

Tule osaksi meidän Simpparin porukkaa!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tule opettajaksi Vantaalle! Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.  

Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi työntekijöille on usein tarjolla alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES. Laaja-alaisessa erityisopetuksessa (erityisopettaja) voi saada 213 euron palkanlisää.  

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Mallat, Marika

0405889020

[email protected]

Tavoitettavissa sähköpostilla 21.6.-31.7. välillä


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 29.07.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laaja-alainen erityisopettaja 1-6.lk, Simonkallion koulu

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti