Skip to main content

Lääketieteellinen johtaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.

Haemme nyt Lääketieteellistä johtajaa vastaamaan terveydenhuollon palveluistamme ja johtamaan lääkärikuntaamme. 

Toimit terveydenhuollon palveluista vastaavana johtajana. Vastaat lääkäripalveluiden kokonaisuudesta ja sen laadusta A-klinikalla. Johdat esimiehenä lääkärikuntaamme. Vastaat lääkäripalveluidemme riittävyydestä ja laadusta. Tuet kahta ylilääkäriämme ja muita lääkäreitä kliinisessä työssä. Pääset heti luomaan lääkärien johtamisen käytäntöjä ja kehittämään hoitotyöhön liittyviä prosesseja.

Edellytyksenä tehtävään on vähintään kahden vuoden kokemus päihdelääketieteestä. Odotamme sinulta kokemusta kokonaisuuden johtamisesta ja terveys- tai sosiaalipalveluiden hallinnollisista tehtävistä. Toivomme, että sinulla on liiketoimintakokemusta ja vahva halu yhteistyöhön liiketoimintajohdon kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja olet osa johtoryhmää. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, tiiviin lääkärityöyhteisön, ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuuden tehdä työtä moniammatillisessa tiimissä. Saat lounasedun sekä työkykyäsi tukevan hyvinvointiedun ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Osaamisesi kehittäminen on aina mahdollista. Ennen kaikkea pääset tekemään sekä henkilötasolla että yhteiskunnan tasolla vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä. 

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. toimitusjohtaja Hannu Jouhki, p. 040 6690 519, tiistaina 7.3.2023 klo 14.30–16 ja torstaina 9.3.2023 klo 13–15.

Voit lähettää CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse: [email protected]

Tietoja lääkärin työstä meillä löydät verkkosivuiltamme: a-klinikka.fi

Hakuaika alkaa: 01.03.2023 08:00  Hakuaika päättyy: 16.04.2023 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lääketieteellinen johtaja

Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.03.2023

Company Personnel: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti