Skip to main content

Lääkintätekniikan asiantuntija, Lahti

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme lääkintätekniikan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpisteemme sijaitsee Päijät-Hämeen keskussairaalassa Lahdessa.

Lääkintätekniikan asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti sähköisten potilaan hoidossa käytettävien laitteiden eli lääkintälaitteiden kunnossapitotehtäviin ja asennuksiin liittyvät työt, tekniset tukitehtävät käyttäjille sekä toimiminen teknisenä asiantuntijana esimerkiksi uudishankkeisiin liittyvissä projekteissa. Laadit huoltosuunnitelmat oman vastuualeesi laitteille ja toteutat itse tai tilaat laitetoimittajalta määräaikaishuollot ja vikakorjaukset tapauskohtaisesti. Työskentelet päivittäin omien kollegoidesi lisäksi mm. sairaanhoitajien, lääkäreiden, muiden kunnossapitoyksiköiden sekä ICT-palvelutuottajien kanssa.

Lääkintätekniikan yksikkö toimii hyvinvointialueen asiantuntijaorganisaationa ja vastaa sähkökäyttöisten lääkintä-, säteily- ja laboratoriolaitteiden huollosta ja kunnossapidosta sekä laiterekisterin ylläpidosta. Toimialueena on koko hyvinvointialue, pääasiallisesti tehtävät painottuvat erikoissairaanhoitoon ja Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Me tarjoamme
- mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä terveysteknologian huippua edustavien laitteiden parissa alan ammattilaisten joukossa.
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa, Kouvolasta puolessa tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan ammattitutkintoa sekä riittävää työkokemusta. Katsomme eduksi työkokemuksen lääkintälaitteiden kunnossapitotehtävistä sekä työskentelystä sairaalaympäristössä. Arvostamme oppimis- ja yhteistyökykyä sekä elektroniikka- ja tietotekniikkaosaamista. Toimenkuva edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, henkilöauton ajokorttia sekä valmiutta matkustaa koulutuksiin kotimaassa ja ulkomailla.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot
Lääkintätekniikan päällikkö Lasse Mäkinen

puh. 044 719 5481

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti