Skip to main content

Laatupäällikkö

Etsimme asiakkaallemme LAATUPÄÄLLIKKÖÄ  betonivalmistuksen projektiin Kärsämäelle.

 
Laatupäällikkönä työnkuvaasi kuuluvat valmistusprosessin suunnittelutehtävät, sekä suunnitelmien toteuttaminen yhdessä henkilöstön kanssa. Työtäsi ohjaavat tuotteille asetetut laatustandardit ja ohjeistukset, joiden toteutumisesta saat vastata työssäsi. Monipuolisten suunnittelutehtävien lisäksi työsi sisältää henkilöstön kouluttamista laatustandardien ja vaatimusten osalta, sekä laatutestien raportointia yrityksen johdolle. Laatupäällikkönä johdat yrityksessä toimivaa laatutiimiä, jonka kanssa yhteistyössä organisoitte eri osastojen toimintaa laatuvaatimusten osalta. Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta hyvää organisointikykyä, aikaisempaa kokemusta projektinhallinnasta ja kykyä työskennellä paineen alla. Työt alkavat mahdollisimman pian syksyn -23 aikana. Työsuhde on vuoden määräaikainen, jonka jälkeen työsuhteen on mahdollisuus jatkua projektin kestosta riippuen.
 

Odotamme hakijalta:

- Insinöörin tutkintoa
- Suomen ja englannin kielen osaamista
- Excel- osaamista, hyviä it-taitoja
 

Eduksi katsomme:

- Aikaisempi kokemus rakennusalalta
- Betonin valmistukseen liittyvä osaaminen
 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osana suomen vahvinta betonialan organisaatiota. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme osaamiseen ja aikaisempaan kokemukseen perustuvan palkkauksen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti!

 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta 8.10 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordrecilta Juulia Pulkkinen 040 6688206 tai Antti Pääkkönen 050 4444467.

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti