Skip to main content

Laboratorioharjoittelija kesäksi K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 20.03.2023
Hakuaika päättyy: 31.03.2023

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa laboratorioharjoittelijaa kesätöihin päivittäistavarakaupan Laatu ja tuotekehitysyksikköön Kalasataman K-Kampukselle ajalle 1.6.- 5.9.2023 työskentelemään K-ryhmän omien merkkituotteiden laadunvarmistuksen parissa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Laboratorioharjoittelijan työtehtäviisi kuuluu:
• Näytteiden vastaanotto, kirjaaminen, tilaaminen ja lähettäminen
• Mikrobiologiset, fysikaaliset ja kemialliset määritykset
• Aistinvaraiset arvioinnit
• Laite- ja välinehuolto

Odotamme sinulta:
• Loppuvaiheessa olevia soveltuvia opintoja laboratorioalalta
• Käytännön kokemusta mikrobiologian tutkimusmenetelmistä
• Kemiallisten perusmittausten tuntemusta
• Tietotekniikan perusosaamista

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisia laboratorioalan töitä johtavien omien päivittäistavaramerkkien parissa
• Innostavat ja osaavat työtoverit
• Mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssä

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsenässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotelaatupäällikkö Olli Saarinen, puh. 0407375334, ke 22.3. klo 8.30-10.30.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laboratorioharjoittelija kesäksi K-ryhmään

Helsinki
Kesätyö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti