Skip to main content

Laboratoriohoitaja

NordLab hoitaa laboratoriopalvelut valtaosalle pohjoissuomalaisista osana julkista terveydenhoitoa. Meillä on noin 80 toimipistettä Perhosta Utsjoelle. Toimintamme perustuu huippuosaamiseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja sujuvan palvelun.

NordLab työllistää noin 750 laboratorioalan ammattilaista. Teemme merkittävää työtämme toinen toistamme tukien. Haluamme, että työntekijämme voivat innostua työstään, kehittyä siinä ja voida hyvin. Meillä sekä asiakas että työntekijä ovat tärkeitä.

Haemme nyt NordLabille Kokkolaan

Viittä (5) laboratoriohoitajaa

Tervetuloa tekemään tärkeää työtä terveydenhuollon etulinjassa. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analyysitehtäviä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.
Toimintamme perustuu vahvaan osaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Meillä pääset käyttämään osaamista ja oppimaan uutta mukavassa työyhteisössä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan/ bioanalyytikon tutkinto, mutta huomioimme rekrytoinnissa myös opiskelujen loppuvaiheessa olevat hakijat.
Arvostamme kokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Meille on tärkeää, että kaikki työkaverimme ovat asiakaspalveluhenkisiä tiimipelaajia.

Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös Smartum-edun ja laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa myös Kokkolaan, jossa on aitoa vanhan merikaupungin tunnelmaa ja monipuoliset kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet!

Lähetäthän hakemukset viimeistään 31.3.2023 klo 15 ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 510580) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja/Kokkola".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Kirsti Kangas p. 040 749 5327 tai sähköpostitse [email protected]

NordLab on Pohjois-Suomessa toimiva kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Osaamisemme, ammattitaitoiset työntekijät ja kansainvälisen tason tutkimustoimintamme mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille laadukkaat ja hyvät julkiset laboratoriopalvelut.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti