Skip to main content

Lagerarbetare i Möckelö

Ålands landskapsregering lediganslår en tjänst som lagerarbetare vid Infrastrukturavdelningens verkstad och lager i Möckelö, Jomala kommun.
Infrastrukturavdelningen och dess transportbyrå
Infrastrukturavdelningen vid Ålands landskapsregering sköter strategisk trafikplanering, byggande och underhåll av vägar, broar, färjor, hamnar och farleder, trafiksäkerhetsfrågor samt tillser en fungerande färjetrafik, kollektivtrafik och flygtrafik, och har även ansvar för bygg- och bostadsfrågor, el- och energifrågor samt geografiska informationssystem. Avdelningen har drygt 90 anställda och en nettobudget om ca 35 miljoner euro.
Vid Infrastrukturavdelningen finns tre byråer; allmänna byrån, transportbyrån och vägnätsbyrån. Allmänna byrån sköter lagstiftnings- och förvaltningsfrågor samt bygg-, energi- och GIS-frågor, transportbyrån är en beställarorganisation för tjänster inom färjetrafik, kollektivtrafik och flygtrafik samt utförare av verkstads- och färjetjänster medan vägnätsbyrån ansvarar för infrastrukturprojekt samt drift och underhåll av trafiknätet. Verksamhetens budget används till största del för att handla upp trafiktjänster, underhåll och reinvesteringar i landskapets infrastruktur och tonnage.
Verkstads- och lagerenheten
Till transportbyrån hör verkstads- och lagerenheten med ca 35 anställda. Av dessa har knappt hälften sin arbetsplats i Möckelö verkstad och lager, och drygt hälften linfärjeförare på tre linfärjelinjer. Verkstaden omsätter 2 miljoner euro i året.
Avdelningen är indelad i en beställarfunktion och en utförarfunktion. Huvuddelen av verkstadens tjänster köps därför in av avdelningens beställarfunktioner. Till detta kommer underhåll och reparationer inom bro och hamn. Tjänsterna säljs till Transportbyrån och Vägnätsbyrån. Även driften av de tre linfärjelinjerna köps av Transportbyrån såsom en driftsentreprenad.

Arbetet som lagerarbetare
Vi söker nu en lagerarbetare som i huvudsak skall handha följande uppgifter:
- sköta lagerbokföringen - som inleveranser, utleveranser, fakturaunderlag och inventeringar
- göra beställningar och leveranser till kund
- kontera fakturor i vårt fakturahanteringsprogram Rillion Prime.

Behörighetskrav och kompetensprofil
Vi söker dig som är innovativ, driftig, ansvarstagande och välorganiserad, har lätt för att samarbeta och arbeta i team.
Vi ser gärna att den sökande har ett gott ordningssinne samt är välstrukturerad. Du ska kunna använda MS-Office programmen Word och Excel. Meriterande är erfarenhet av offentlig förvaltning, av lagerbokföring och av Microsoft Dynamics 365 business central, tidigare Dynamics NAV (Navision), eftersom det används som lagerbokförings- och tidredovisningsprogram.
Behörighetskrav för tjänsten är examen på gymnasialstadienivå med lämplig inriktning eller motsvarande arbetserfarenhet.
Körkort för personbil är ett krav.

Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsgemenskap och ett intressant, utmanande och utvecklande jobb där kontakter med linfärjepersonalen samt kundkontakter hör till vardagen.

Tillträde
Tjänsten kan tillträdas omedelbart. Prövotid kommer att tillämpas.

Lön
Lön utgår enligt JHL avtalet (för närvarande 2452,17 - 3097,20 euro/mån).

Läs mer om att arbeta på Ålands landskapsregering på vår webbplats www.regeringen.ax/arbete-pension/arbeta-pa-landskapsregeringen

Yhteystiedot: Ansökningshandlingar med CV skickas till:
Ålands landskapsregering
PB 1060
AX-22111 MARIEHAMN
eller
[email protected]
verkmästare Peter Danielsson, +358 18 25 166 eller verkstadschef Kalle Andersson, +358 18 25 167.
e-post [email protected]
Työpaikan osoite: Möckelö, 22120 Mariehamn
Palkkaus: 2452,17 - 3097,20 euro/mån
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 19.06.2023 13:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/b6e8a4f9-0...
Ilmoitus jätetty: 25.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b6e8a4f9-0e8f-487e-a02f-0ed5f4d31334

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lagerarbetare i Möckelö

Ålands Landskapsregering, ÅLR
Postiljonsgränd 3 AX 22100 Mariehamn, Åland, Mariehamn 22100
Jomala 22150
Ahvenanmaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti