Skip to main content

Lähihoitaja (3), sijaisuus, ikäihmisten palvelut, Kotihoito Pudasjärvi

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle kolmea (3) lähihoitajaa sijaisuuksiin Ikäihmisten palveluiden Oulunkaaren alueen kotiin annettaviin palveluihin.

Kahden sijaisuuden kesto on 3.5.2024 saakka ja yhden 30.6.2024 saakka, sijaisuuksien jatko on mahdollinen. Ensisijainen sijoituspaikka/alkusijoituspaikka on Oulunkaaren kotihoitoyksikkö Keskinen, Pudasjärvellä.

Lähihoitajan työtehtävään kuuluu myös vastuualue mm. turvapuhelimet, niiden asennus ja käyttöönottaminen, RAI-järjestelmän käyttö, johon saat suunnitellusti työaikaa ja pystyt kehittämään ja toteuttamaan vastuualuettasi.

Nyt on hyvä tilaisuus tulla mukaan rentoon työyhteisöön, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään lähihoitajan osaamistasi monipuolisesti. Kotihoidossa olet mahdollistamassa ja tukemassa ikäihmisen turvallista ja mielekästä kotona asumista yhdessä asiakkaan omaisten kanssa. Kotihoidossa saat jakaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi työyhteisön hyödyksi. Uusi työntekijä perehdytetään työhön ja työyhteisö toimii tukenasi. Arvostamme toistemme osaamista ja haluamme oppia ja kehittää uutta yhdessä.

Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, vahvaa motivaatiota toiminnan kehittämiseen sekä hyvinvointiteknologia osaamisen. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä, kokemuksen RAI-toimintakykymittarin käytöstä ja hyödyntämisestä asiakastyössä sekä Kinestetiikan tuntemuksen.

Kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on vuorotyötä ja mahdollisuus on tehdä yövuoropainotteista työtä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan huomioida haussa.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Sanna Repo, p. 040739 4834, [email protected] ja vastuualuepäällikkö Sari Vitikka, [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti