Skip to main content

Lähihoitaja, Attendo Hovinsaari III, Kotka

Etsimme motivoitunutta, luotettavaa ja rempseää lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Attendo Hovinsaari III:n. Meillä joka päivä on asukkaille ja työntekijöille iloa ja hyviä hetkiä täynnä. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä, työajat ja vapaapäivät, sekä aloitusajankohta ovat joustavasti sovittavissa.

Miltä kuulostaisi työ kodikkaassa työympäristössä, jossa kanssasi työskentelee yhteen hiileen puhaltava, rento tiimi sekä avoin, joustava ja helposti lähestyttävä arjen esihenkilö?

Attendo Hovinsaari III on v. 2012 avattu ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Kotkan Paimenportilla kolmen hoivakodin kampuksella. Hoivakodissa on iso pihapiiri, jossa voi kesäisin nauttia lämmöstä asukkaiden ja työkavereiden kanssa, päiväkahvien ja musiikin ääressä. Takapihalta löytyvää vaihtelevat polut päiväkävelylle, pergola ja kasvihuone sekä grilli, jota hyödynnetään ympäri vuoden, makkaranpaiston, nokipannukahvien keitossa ja muurinpohjalettujen teossa.

Käy tutustumassa arkeemme Instagramissa: https://www.instagram.com/attendo_hovinsaari3/?hl=fi

Meillä Attendo Hovinsaari III:ssa työviikkoosi voi kuulua perushoitotyön lisäksi esimerkiksi:

 • Mukavaa yhdessäoloa asukkaiden sekä työkavereiden kanssa
 • Päiväkahvit parvekkeella
 • Ulkoilua ihanalla pihallamme
 • Iloisia hyvän mielen tapahtumia, kuten kevätkarkelot, kesäjuhlat, jokakesäiset olympialaiset, levyraatia, päivätansseja, retkiä lähiympäristöön ja Kotkan kauniisiin puistoihin.
 • Unohtumattomat ja opettavaiset muisteluhetket asukkaidemme kanssa

Tätä tehtävää varten sinulla täytyy olla:

 • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)
 • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi

Seuravia asioita voit odottaa meiltä:

 • Olemme aina valmiit tukemaan sinua, kun haluat kehittyä ja edetä työssäsi. Attendolla on keväisin ja syksyisin julkaistu laaja koulutuskalenteri, joten voit kouluttautua meillä ja mennä eteenpäin urallasi.
 • Olemme joustava työnantaja, meillä voit halutessasi järjestellä ja suunnitella itse työvuorojasi.
 • Olemme täällä sitoutuneet hyvään esimiestyöhön. Varmistamme, että esimiehesi tukee sinua ja auttaa sinua jaksamaan työssäsi.

Arvokasta työtäsi tasapainottamaan ja jaksamistasi tukemaan olemme koonneet etuja myös arkeesi. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

 • Tyky-päivät, ateriaetu ja ilmainen kahvi töissä
 • Työterveyshuolto, johon kuuluu esimerkiksi: Työterveyslääkärin arvion mukaan lähete erikoislääkäreille kuten: mammografiaan, työfysioterapeutille, työterveyspsykologin ja ravitsemusterapeutin palveluihin ja erikoislääkärin työkykykonsultaatioihin.
 • Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi, jota voit käyttää esimerkiksi elokuva- ja konserttilippuihin, urheiluharrastukseesi tai vaikkapa hammaslääkärilaskuihin.
 • Alennukset valikoiduille kuntosaleille, nettikauppoihin ja palveluntarjoajille, kuten vakuutusyhtiöihin, autovuokraamoon ja hotelliin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lähetäthän hakemuksesi 31.7.2023 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan löydyttyä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta!


Lisätietoja antaa
tuleva esihenkilösi, hoivakodin johtaja Hanna Helanen-Pöntinen, [email protected] puh. 0444944670

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti