Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja Espoon keskuksen kotihoitoon

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon lähihoitajia vakinaisiin tehtäviin. Toimipisteemme sijaitsevat Kauklahdessa, Tuomarilassa ja Kalajärvellä monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Tulet työskentelemään osana noin 10 henkilön tiimiä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Espoon kotihoito tarjoaa 1.5.2022 alkaen ja 30.11.2022 asti kotihoidon työntekijöille mahdollisuutta hakea enintään 600 € arvoista ajokorttistipendiä. Stipendi haetaan autokoulun maksukuittia vastaan. Stipendin saamisen edellytyksenä on, että työntekijä on ollut työsuhteessa kotihoitoon ajokortin suorittamisen aikana. Tarkemmat tiedot ajokorttistipendin hakemisesta saat rekrytoivalta esihenkilöltä.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme.

Työpaikan nimi ja osoite: Muuralan/Suvelan kotihoito,Tuomarilantie 19, Espoo tai Kauklahden kotihoito, Hansakallio 4, Espoo tai Kalajärven kotihoito, Ruskaniitty 4, Espoo

Työaika: Jaksotyö, 114h 45min/3vko

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä ajokorttia.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme aiempaa kokemusta kotihoidosta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Lisa Nurmilaukas puh 040 636 8964.
Työpaikan osoite: Tuomarilantie 19, Hansakallio 4, Ruskaniitty 4, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: 4.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1082-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487668

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja Espoon keskuksen kotihoitoon

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.07.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti