Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Espoon sairaala

Tervetuloa Espoon sairaalan Resurssikeskukseen lähihoitajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn varahenkilöstössä sairaalan eri yksiköissä!

Espoon sairaalan Resurssikeskus palvelee Espoon sairaalan kaikkia osastotoimintoja sekä polikliinisiä ja kotiinvietäviä palveluita. Tavoitteenamme on turvata osaava henkilöstö yksiköiden äkillisiin henkilöstöpuutoksiin.

Lähihoitajana toimit osana moniammatillista tiimiämme ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varahenkilöstöltä edellytetään joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä sairaalan ammattilaisten kanssa.

Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen sairaalan eri toimintojen sisällä, sillä työskentelykenttänä sairaala kattaa useita eri osaamisalueita. Pääset työskentelemään haavanhoidon, psykogeriatrian, ortopedian, neurologian ja akuutin geriatrian erikoisalueilla.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työhön sairaalan eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin järjestelmiin.

Työaika: 114h 45min / 3vko, kaksivuorotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Tehtävä on määräaikainen.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Tehtävän aloitus- ja lopetusajankohdasta on mahdollista sopia yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista hyväksytysti viimeistään koeaikana.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä aikaisempaa kokemusta sairaalatyöskentelystä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa:

Osastonhoitaja Pirkko-Liisa Törmänen, puh. 0438270240, arkisin klo 9-14
(Palvelupäällikkö Kirsi Uurto, puh. 0406393979)
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2261,49 €/kk
Työ alkaa: 5.9.2022 - 30.4.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 29.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1265-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11566881

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Espoon sairaala

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti