Skip to main content

Lähihoitaja, Eteläinen kotihoitoyksikkö

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Kotihoito, Eteläinen kotihoitoyksikkö

Työavain: SOTEPE-03-534-23
Haku Päättyy: 02.06.2023 klo 16:00
Palkka: Lh 2404,55 e/kk+ lisät
Palvelussuhde: 5.6.- 27.8.2023
Työpaikan osoite: Hietaniemenkatu 9 B, 00100

Vehreä Lauttasaari, merelliset Kruununhaka ja Katajanokka, urbaani Ullanlinna, trendikäs Punavuori, klassinen Töölö ja ydinkeskustan Kamppi. Miltä kuulostaisi kesä eteläisessä Helsingissä?

Töölö 2 lähipalvelualueella toimitaan Etu-Töölön alueella, Töölö 3 toimii Keski-Töölössä, Töölö 4 toimii Taka-Töölössä Viiskulma 1 toimii Kampin ja Jätkäsaaren alueilla, Viiskulma 4 Punavuoren alueella, Lauttasaari 1 ja 2 Lauttasaaressa, Vironniemi 1 Kruununhaassa ja Katajanokalla ja Vironniemi 2 Ullanlinnassa.

Haemme siis Eteläiseen kotihoitoyksikköön lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita kesätöihin touko-syyskuun väliseksi ajaksi. Aloitus- ja lopetusajat ovat sovittavissa.

Tarjoamme sinulle kodeissa tehtävää ihmisläheistä hoitotyötä. Lähihoitajana olet tärkeä osa työyhteisöämme ja asiakkaidemme kotona pärjäämistä. Meillä sinua odotetaan ja arvostetaan.

Kotona tehtävässä hoitotyössä korostamme asiakkaan itsemääräämisoikeutta ja hyvän arjen vahvistamista. Toivomme, että hoidon yksilöllisyys ja laatu ovat myös sinun työtäsi ohjaavia arvoja. Kotihoidon lähihoitajana vastaat asiakkaidemme päivittäisestä hyvinvoinnista ja voinnin seurannasta. Tiimin esihenkilö, hoitajakollegasi ja lääkäri ovat tässä tukenasi.

Työmme mielekkyyttä lisäävät vaihtelevat työpäivät ja ystävällinen työilmapiiri. Kotikäynnit voit hoitaa joko pyörällä tai kävellen.

Teemme työtä kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Käytämme kirjaamiseen Apotti-tietojärjestelmää. Saat työhön tarpeittesi mukaisen perehdytyksen.

Voit valita mille lähipalvelualueille haet.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

Kelpoisuusehto:

Olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.

Olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).

Huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Kotihoidon esihenkilö Mira Aisamaa
[email protected]
p. 09 310 24218 (arkisin klo 9-15)

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Eteläinen kotihoitoyksikkö

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 24.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti