Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Hoivakoti Aapo

Hei lähihoitaja! Etsitkö merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa? Haluatko työskennellä osana iloista ja lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Aapoon lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Aapo työpaikkana

Hoivakoti Aapo on 30-paikkainen ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö, jossa asukkaat asuvat kahdessa eri siivessä. Asukkaan arjesta pyritään saamaan mahdollisimman omannäköinen ja positiivisella asenteella pyrimme luomaan iloa jokaiselle asukkaalle päivittäin. Meidän tiimimme toimii hyvin yhteen ja kehitämme työtämme jatkuvasti asukaslähtöiseen suuntaan. Olemme joustavia, huumorintajuisia ja innostuneita työstämme.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajan tehtävänä on toimia omahoitajana, tutustua asukkaaseen ja toteuttaa asukkaan tahtoa. Työ on paljon yhteistyötä asukkaiden, heidän läheisten ja tiimin eri ammattiryhmien kanssa.

Tehtävään kuuluu kliinisen hoitotyön lisäksi uusien hoitajien ja keikkalaisten perehdyttäminen. Toivomme, että sinun sydäntäsi lähellä on omahoitajuuden lisäksi asukaslähtöisyys ja asukkaan osallisuuden edistäminen. RAI- ja validaatio osaaminen sekä lääkehoito korostuvat hoitajan työtehtävässä. Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka:

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää (200€/kk).

Lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Mitä tarjoamme sinulle?

Uutena työntekijänä sinun on helppo sujahtaa Aapon tiimin mukaan, koska työilmapiiri on rento ja huumorintajuinen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa asukkaille onnellista arkea hoivakodissa. Saat aina apua tarvittaessa ja hyvä perehdytys ja toimintaohjeet auttavat sinua pääsemään helposti yksikön arkeen kiinni. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olisit kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Hae tehtävää 15.6. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasiantuntija 
Sirpa Laukala puh. 0505363024, [email protected] ja vs. yksikönjohtaja Timo Huitsi puh. 0504325450, [email protected]

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Hoivakoti Aapo

01900 Nurmijärvi
Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 16.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti