Skip to main content

Primary tabs

Lähihoitaja, Hoivakoti Edit

Hei lähihoitaja! Etsitkö merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Editiin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Edit työpaikkana

Hoivakoti Edit tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille, rauhallisella asuinalueella Pietarsaaressa. Meillä sinua odottaa avoin ja positiivinen työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja vaikuttaa oman työnsä sisältöön. Kuunteleva ja lämminhenkinen esihenkilösi on läsnä arjessa ja ottaa huomioon yksikölliset toiveesi. Iloa päivään tuo ihanat työkaverit ja asukkaat.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Työpäiväsi koostuvat asukkaiden hoidosta ja ohjauksesta kuntoutussuunnitelmassa määriteltyjen ja sovittujen asioiden mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Teet yhteistyötä niin yksikön muiden työntekijöiden kuin asukkaiden omaisten kanssa, ja omalla innokkaalla panoksellasi pääset myös kehittämään ja ideoimaan toimintaamme.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

    Palkka: 

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, lähihoitajalla palkkaluokka on G19C, jolloin palkka on 2144,12-2318,59€/kk työkokemusta riippuen ja lisäksi maksamme yksikkökohtaista lisää 200€/kk.  

    Mitä me tarjoamme sinulle?

    Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

    Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Eduksi katsomme hyvän ruotsin kielen taidon.

      Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (11.6. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Sara Sundqvist, puh. 050 9114268, [email protected].

      Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, sopivan henkilön löydettyä.

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Editin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja, Hoivakoti Edit

      Pietarsaari
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 12.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä

      Primary tabs

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti