Skip to main content

Lähihoitaja, Hoivakoti Elokaari

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Elokaareen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Elokaari on lämminhenkinen yksikkö kauniissa maalaismaisemissa Ylöjärven Viljakkalassa. Hoivakodissamme on tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista, lyhytaikaisasumista ja päiväkeskustoimintaa. Hoivatyömme perustuu asiakaslähtöisyyteen, kuntouttavaan työotteeseen ja yhdessä sovittuihin arvoihimme.

Meille tärkeää Elokaaressa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Tutustu yksikköömme ja työyhteisöömme tarkemmin lukemalla kodin kuulumisia täältä.

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana työsi on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden yksilöllistä avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työnkuvaasi kuuluvat myös mm. erilaisten suunnitelmien tekoa ja toteutusta, lääkehoitoa, asukkaiden kanssa yhdessä oloa ja toimimista sekä omaisyhteistyötä.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. 

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

     ❤ Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     ❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 30.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Hanna Hyvönen, p. 050 523 3972, [email protected] tai Katriinan yksikönpäällikkö Heli Sieppi, p. 0505606203, [email protected]

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Elokaaren toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja, Hoivakoti Elokaari

      39310 Viljakkala
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 01.10.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €

      Samankaltaisia työpaikkoja

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti