Skip to main content

Lähihoitaja, Hoivakoti Harjus

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa ja työskennellä aivan uudessa hoivakodissa?

Haemme nyt Hoivakoti Harjukseen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Harjus työpaikkana

Esperi Hoivakoti Harjus valmistui alkuvuodesta 2022 ja olemme aloittaneet toiminnan viime vuoden helmikuussa. Harjus tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 68 ikääntyneelle. Kodin ulkoilualueella on mm. huvimaja, kesäkeittiö ja upea ikäihmisille sopiva kuntoilualue välineineen. Lue lisää uudesta yksiköstä täältä!

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoidon lisäksi mm. asukkaiden aktiviteettien ja ulkoilun järjestämistä sekä siihen osallistumista.

Teet sujuvaa yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat omalta osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja kiinnostuksesi kohteet.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Halutessasi myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Palkka:

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

      Mitä me tarjoamme sinulle?

      Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan uuden yksikön toimintaan ja kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa.

      Perehdytyksen ja viihtyisän työympäristön lisäksi saat työntekijänämme käyttöösi laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Elixia online training -palvelun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

      Miltä kuulostaa, tulisitko työkaveriksi meille?

      Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

      Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

      Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Susanna Karimaa, p. 050 597 1307, [email protected].

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Harjuksen toimintaan ja työyhteisöön tästä

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja, Hoivakoti Harjus

      Vantaa
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 16.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti