Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Hoivakoti Jaatinen

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Etsitkö asukaslähtöistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Jaatiseen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue alta lisää ja hae helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Hoivakoti Jaatinen työpaikkana

Hoivakoti Jaatinen on kodinomainen ja lämminhenkinen hoivakoti Pyhäjärvellä, joka tarjoaa kodin sekä hoivaa 19 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Jaatisessa työtä tehdään sydämellä ja jokainen asukas kohdataan yksilönä asukkaan kiinnostuksen kohteet huomioiden ja niihin vastaten. Elämänmakuinen arki sekä hyvän mielen tuottaminen asukkaille ja työkavereille kuuluvat jokapäiväiseen arkeemme. 

Työpäiväsi lähihoitaja Jaatisessa

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä viriketoiminnan ja ulkoilun toteuttaminen. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi, jonka mukaan määrittelemme oman vastuualueesi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, sisältäen myös satunnaisia yövuoroja. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi erikseen! 

Palkka

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

      Mitä me tarjoamme sinulle? 

      Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

      Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

      Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja (55 osp.), tartuntatautilainmukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

      Jätä hakemuksesi helposti 12.6.2023 mennessä tai ota suoraan yhteyttä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Kirsi Nisula, 050 305 3474, [email protected].

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Jaatisen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä. 

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja, Hoivakoti Jaatinen

      86800 Pyhäjärvi
      86800 Pyhäjärvi
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 13.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti