Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Hoivakoti Kanavanranta

Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Hoivakoti Kanavanrantaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja hae helposti!

Hoivakoti Kanavanranta työpaikkana

Hoivakoti Kanavanranta on uusi ikäihmisten yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 42:lle asukkaalle ja palveluasumisen asukaspaikkoja 24:lle asukkaalle. Kanavanrannassa sinua odottaa mielenkiintoinen ja antoisa tehtäväkokonaisuus uusissa kauniissa ja kodikkaissa työtiloissa. Meillä pääset tuomaan omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi esille.

Työpäiväsi lähihoitajana Kanavanrannassa

Lähihoitajana työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tarjoat hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille, tavoitteenasi ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka:

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

      Mitä me tarjoamme sinulle?

      Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

      Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

      Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (31.5. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Mira-Susanna Uitto, 050-4771049, [email protected].

      Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Kanavanrannan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja, Hoivakoti Kanavanranta

      37500 Lempäälä
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 01.06.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti