Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Hoivakoti Kiekerö

Hei lähihoitaja! Haluatko olla mahdollistamassa ikäihmisille elämänmakuisen ja onnellisen arjen? 

Haemme nyt Hoivakoti Kiekeröön lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue alta lisää ja hae helposti tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Kiekerö työpaikkana

Hoivakoti Kiekerö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille Kemijärvellä. Kiekerössä työskentely on asukaslähtöistä, jokaisen asukkaan yksilöllistä toimintakykyä ylläpitävää ja virikkeellistä. Kiekerössä sinua odottaa mukava työyhteisö, jonka yhteisenä tavoitteena on jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan, jotta asukkaille voidaan tarjota sitä parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa - tervetuloa mukaan!

    Työpäiväsi lähihoitajana Kiekerössä

    Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä viriketoiminnan ja ulkoilun toteuttaminen. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi, jonka mukaan määrittelemme oman vastuualueesi.

    Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme myös sopia erikseen kanssasi.

      Mitä me tarjoamme sinulle? 

      • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). 
      • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen.
      • Tuemme sinua asunnon hankinnassa, mikäli harkitset muuttoa toiselta paikkakunnalta Kemijärvelle.
      • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
      • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

      Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, hygieniapassi, ja olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

      Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 17.2.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Tiina Turunen, 050 470 3516, [email protected].

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä sekä Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

      Tutustu Hoivakoti Kiekerön toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja, Hoivakoti Kiekerö

      98100 Kemijärvi
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 18.02.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti