Skip to main content

Lähihoitaja, Hoivakoti Rautuhovi

Hei lähihoitaja tai alan opiskelija! Haluatko tehdä asukaslähtöistä hoivatyötä ikäihmisten parissa kodikkaassa ympäristössä?

Haemme nyt Hoivakoti Rautuhoviin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn, jossa tukenasi toimii sitoutunut ja osaava työyhteisö. Mikäli asukaslähtöinen työ ikäihmisten parissa on sinun juttusi - lue lisää alta ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Rautuhovi työpaikkana

Hoivakoti Rautuhovi 32-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa viihtyisän ja lämminhenkisen kodin ikäihmisille Mäntyharjulla. Rautuhovissa sinua odottaa osaava ja kokenut työyhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen. Yhteisenä tavoitteena toiminnassa on laadukkaan hoivan ja elämänmakuisen arjen tarjoaminen asukkaillemme. Meillä sinun ei tarvitse olla kokenut konkari vaan pääset kehittymään auttavaisen ja osaavan tiimin tuella.

Työpäiväsi lähihoitajana Rautuhovissa

Lähihoitajana tehtävänkuvasi on monipuolinen ja määrittyy paljon myös sen mukaan, mitkä omat vahvuusalueesi ja ammatilliset kiinnostuksen kohteesi ovat. Päävastuualueisiisi kuuluu asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä viriketoiminnan ja ulkoilun toteuttaminen. Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi mm. tehtävänkuvan vastuualueiden määrittämisessä sekä asukkaiden aktiviteetteja suunnitellessa.

Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle yksikkökohtaista saatavuuslisää 150€/kk (osa-aikaisille työntekijöille maksamme lisän suhteessa työaikaan).

Lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

    Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

    Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Päivi Pitko, 050 590 4501, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Rautuhovin toimintaa ja työyhteisöön täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Lähihoitaja, Hoivakoti Rautuhovi

    52700 Mäntyharju
    52700 Mäntyharju
    Vakituinen
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.06.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti