Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Hoivakoti Reikonlinna

Hei lähihoitaja! Etsitkö huumorintajuista ja iloista työyhteisöä, jossa jokainen otetaan huomioon?

Haemme nyt Hoivakoti Reikonlinnaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Reikonlinna työpaikkana

Hoivakoti Reikonlinna on 44 paikkainen tehostetun palveluasumisen koti pääasiassa ikäihmisille. Reikonlinnassa meille on tärkeää ylläpitää asukkaiden toimintakykyä, edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä taata turvallinen lämminhenkinen arki. Työyhteisössä kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen saa toteuttaa laadukasta ikäihmisen hoivaa. Työyhteisö on rento ja avoin uusille työntekijöille.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana tehtävänkuvaasi kuuluvat monipuoliset tehtävät ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikössä. Työpäiväsi koostuu asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta, lääkehoidosta sekä asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutukseen osallistumisesta muun hoitohenkilökunnan kanssa. Lisäksi toimit omahoitajana ja osallistut aktiviteettien sekä ulkoilun toteuttamiseen.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka:

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin. 

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (23.4. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Soili Uusitalo, 044-4460300, [email protected].

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Tutustu Hoivakoti Reikonlinnan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti