Skip to main content

Lähihoitaja, Hoivakoti Tuulikannel

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Tuulikanteleeseen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Tuulikannel työpaikkana

Hoivakoti Tuulikannel on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen 26-paikkainen yksikkö Kauhajoella. Hoivakotimme sydän on oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan ateriat alusta alkaen asukkaillemme, myös työntekijät voivat syödä edullisesti meillä.

Tuulikanteleen asukkaista huolehtii ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilökunta. Toimintamme lähtökohtana on kuntouttava ja osallistava työote. Meillä sinua odottaa työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja tuoda esiin omaa osaamistasi. Otamme uudet työntekijät lämpimästi ja huolellisesti perehdyttäen vastaan.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana sinun työtehtäviisi kuuluu mm. asukkaiden perushoito ja ohjaus, asukkaiden kokonaishoidon suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen muun hoitohenkilökunnan kanssa, omahoitajuus sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Lisäksi osallistut lääkehoitoon, mikäli lääkehoidon lupasi on suoritettu.

 • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Palkka:

  Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

  Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

  Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

  Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (15.6. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Arja Hirvimäki, p. 0504126404, [email protected]

  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Esperistä työnantajana voit lukea lisää täältä.

  Tutustu Hoivakoti Tuulikanteleen työyhteisöön ja toimintaan täältä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Lähihoitaja, Hoivakoti Tuulikannel

  61800 Kauhajoki
  Vakituinen
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 26.05.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti