Skip to main content

Lähihoitaja iltatyöhön, Hoivakoti Merivuokko

Hei lähihoitaja! Viihdytkö parhaiten iltavuoroissa?

Haemme nyt Hoivakoti Merivuokkoon lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, iltatyöhön. Lue lisää alta ja tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Hoivakoti Merivuokko työpaikkana

Hoivakoti Merivuokko on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa on 30 asuntoa. Merivuokon asukkaiden elämää ovat tukemassa ikäihmisten hoitoon ja kuntoutumiseen erikoistunut henkilökunta. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Työ Hoivakoti Merivuokossa ei ole suorittamista vaan työtä tehdään asukkaiden ehdoilla ja työtä saa tehdä hymyssä suin. Meillä löytyy ihanat asukkaat ja huumorinkukka kukkii tiimissämme.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tarjoat hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille, tavoitteenasi ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 • Tehtävä on vakituinen ja työ painottuu iltavuoroihin. Työ on tuntityötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Mitä me tarjoamme sinulle?

  Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

  Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

  Miltä kuulostaa, olisiko tässä tuleva työpaikkasi?

  Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

  Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (12.2. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Minna Kivijärvi, 044-7202437, minna.kivijarvi@esperi.fi

  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti sopivan henkilön löydettyä.

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä & tutustu Hoivakoti Merivuokon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

   

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Lähihoitaja iltatyöhön, Hoivakoti Merivuokko

  23500 Uusikaupunki
  Osa-aikainen ja tuntityö
  1 - 2 vuotta
  Ammatillinen koulutus

  Julkaistu 08.02.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  Yli 100 000 000 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti