Skip to main content

Lähihoitaja Kehitysvammapsykiatrian osasto

Tervetuloa hoitajaksi HUS lasten ja nuorten osaston porukkaan. Luova, kannustava ja eteenpäin vievä työyhteisö kaipaa vahvistusta! Meitä innostaa se, että saamme tehdä merkityksellistä työtä.

Haemme lähihoitajaa HUS Kehitysvammapsykiatrian lasten ja nuorten osastolle Lahteen vakituiseen tehtävään 25.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

HUS Kehitysvammapsykiatrian lasten ja nuorten osasto on 4-paikkainen osasto, joka tarjoaa kriisi-, intensiivi- ja kuntoutusjaksoja henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä apua ja tukea kehitysvammaisuutensa tai erityisvaikeuksiensa arvioinnissa, diagnosoinnissa tai kuntoutuksessa silloin, kun peruspalvelut eivät riitä.

Tässä tehtävässä pääset hoitamaan näyttöön perustuvin menetelmin potilaita, sekä työryhmän mukana pohtimaan diagnostisten kriteerien täyttymistä. Osastolla laaditaan erilaisia arvioita, kokeillaan ja luodaan erilaisia toimintamalleja haastavasti käyttäytyvien potilaiden arkeen. Työssä pääset kohtaamaan erilaisia potilaita ja kehittämään omaa osaamistasi. Henkilöstömme erityisosaaminen keskittyy kehitysvammaisten ja autismin kirjon henkilöiden ja heidän läheistensä tukemiseen ja ohjaamiseen. Tarjoamme palvelua ympärivuorokautisesti. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Sinä voit olla alalla jo pitkään työskennellyt tai juuri alalle valmistunut – me arvostamme kaikenlaista osaamista. Etsimme motivoituneita ja kehittämishaluisia hoitajia tekemään tärkeää työtä kanssamme. Työssä vaativien potilaiden kanssa tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä asiakaslähtöistä ja rohkeaa työotetta. Hyödyksi on, jos sinulla on erityisosaamista puhetta tukevien ja korvaavien kommunikointimenetelmien käytöstä sekä kokemusta autismikuntoutuksesta ja mielenterveystyöstä.

Meillä työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö, joka koostuu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneista lähihoitajista, sosionomeista sekä sairaanhoitajista. Meillä työskentelet osana moniammatillista tiimiä.

Kiinnostaisiko sinua tehdä mielenkiintoista, vaihtelevaa ja ammatillisesti monipuolista työtä? Haluaisitko tulla osaksi moniammatillista työyhteisöämme? Hae nyt!

Tehtäväkohtainen palkka on 2598,34 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Haastattelemme hakijoita hakuprosessin aikana, joten toimita hakemuksesi nopeasti tai viimeistään hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tarjoamme palveluita myös alaikäisille potilaille ja tämän vuoksi edellytämme rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettua otetta rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelusuunnittelija/osastonhoitaja Sanna Salomaa, p. 040 304 8103 ([email protected]

HUS – vaikuttavinta hoitoa
https://www.youtube.com/watch?v=mkACbcH9a7s

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Me Psykiatrian ammattilaiset tutkimme ja hoidamme mielenterveyshäiriöitä sekä psykiatrisia sairauksia HUSissa. Erikoisalojamme ovat esimerkiksi nuorisopsykiatria, mielialahäiriöt, psykoosisairaudet sekä oikeuspsykiatria, neuropsykiatria ja kehitysvammalääketiede, riippuvuuspsykiatria ja geropsykiatria. Vastaamme työnjakosopimusten mukaisesti myös eräiden erityisryhmien tutkimuksesta ja hoidosta. Näitä ovat esim. syömishäiriöt, sukupuoli-identiteetin tutkimukset, työkyvyn tutkimukset, unihäiriöt ja traumapsykiatria. Avohoidon yksikkömme ja vuodeosastomme sijaitsevat laajalti koko Uudenmaan alueella. Kehitysvammapsykiatrian osastomme sijaitsevat Lahdessa ja Hämeenlinnassa.

Hae ennen 24.07.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Vuorotyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja Kehitysvammapsykiatrian osasto

HUS
Lahti
Päijät-Häme
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti