Skip to main content

Lähihoitaja keikkatyöhön uuteen kotihoitotiimiin

Kaipaatko työtä, jossa saat olla läsnä asiakkaalle vuorosi ajan? Entä koetko itsenäisen työn omaksesi?

Haemme juuri sinua keikkatyöhön Heinolaan uuteen kotihoitotiimiin. Meiltä saat laadukkaan perehdytyksen ja mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun, näin sinulle jää aikaa muuhunkin.

Millaista työ meillä on?
Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se vahvistaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Sinulla on tukena ammattitaitoinen tiimi ja tuki on puhelinsoiton päässä.

Kotihoitotiimissä avustat asiakasta päivittäisissä toimissa monipuolisen perushoidon lisäksi. Työskentelet yhden asiakkaan kanssa, joten työ on rauhallista. Asiakkaan tarpeista riippuen työhön kuuluu myös lääkehoitoa ja perussairauksien hoitoja. Olemme läsnä asiakkaillemme kolmessa eri vuorossa aamulla, illalla ja yöllä viikon jokaisena päivänä.

Työhön tarvitset

  • lähihoitajan tutkinnon ja Valvira-rekisteröinnin
  • tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
  • lääkeluvat (voit suorittaa ne myös meillä)

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20C. Tiliäsi ilahduttaa myös Päijät-Hämeen saatavuuslisä, joka on 1,23 € / h. Tällöin kuukausipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 15,15 - 16,28 € / h. Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat palvelupäällikkö Susanna Lehtimäeltä, p. 040 509 3441 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa, Facebookissa ja LinkedIinissä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja keikkatyöhön uuteen kotihoitotiimiin

18150 Heinola
Osa-aikainen ja tuntityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti