Skip to main content

Lähihoitaja kesätöihin, Hoivakoti Jaatilanranta

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Jaatilanrantaan lähihoitajaa sijaisuuteen kesäksi. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Hoivakoti Jaatilanranta työpaikkana

Hoivakoti Jaatilanrannassa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja vammautuneille. Uudistamme ja kehitämme tällä hetkellä toimintaamme eri osa-alueilla. Tavoitteenamme on parantaa asukkaidemme hoitoa sekä kasvattaa työtiimin yhteenkuuluvuutta. Meillä pääset mukaan toiminnan kehittämiseen, ja saat tuoda esille omia ideoitasi.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Hoitajana vastaat asukkaiden hyvästä hoivasta ja mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden tässä kokonaisuudessa, jossa toimimme ja elämme. Työtehtäviisi kuuluu koulutuksestasi riippuen asukkaiden perushoito kuntouttavalla työotteella, omaisyhteistyö, toimintakyvyn arviointi moniammatillisen tiimin kanssa sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Mikäli olet suorittanut riittävästi lääkehoidon opintoja ja suorittanut lääkehoitoluvat, työtehtäviisi voi kuulua myös asukkaiden lääkehoidon toteuttaminen.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla työnkuvassa vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työ on vuorotyötä. Työsuhde on kesäkuusta elokuuhun, tai sopimuksen mukaan. 

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Anne Alaharju, p. 050 4079306, [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä

Tutustu Hoivakoti Jaatilanrannan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja kesätöihin, Hoivakoti Jaatilanranta

Jämsä
Määräaikainen ja projektityö
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti