Skip to main content

Lähihoitaja kesätöihin, Koti Myllykylä

Hei lähihoitaja! Onko sinulla kesätyösuunnitelmat vielä auki? Tule viettämään merkityksellinen kesä ihanien asukkaidemme kanssa ❤

Haemme nyt Koti Myllykylään vielä yhtä lähihoitajaa sijaisuuteen kesän ajalle. Lue lisää alta ja tule viettämään kesää kanssamme!

Koti Myllykylä työpaikkana

Esperi Koti Myllykylä tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille Haminassa. Asumisen kesto ja tavoitteet ovat yksilöllisiä. Meille voi tulla lyhytaikaisesti väliaikaisasumaan tai toistaiseksi voimassa olevaan pitkäaikaisasumiseen. Tarvittavat palvelut ja ohjaajien tuki mietitään voimavarojen ja tarpeiden kautta yksilöllisesti. Painotamme oman elämänhallintaan ja turvallisen arjen ylläpitämiseen.

Myllykylällä on useampia eri kokonaisuuksia: Puistola, Lahtela ja Vehkala, joissa on kussakin omat palvelunsa ja tilansa. Kotimme sijaitsee Myllykylän asuinalueelle Vehkajoen läheisyydessä. Palvelukeskukselta löytyy myös ravintola Päätalo, erilaisia viihtyisiä yhteistiloja, sauna ja kuntosali.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Lähihoitajana vastaat ensisijaisesti asukkaiden laadukkaasta hoivasta ja työpäiväsi koostuvat pitkälti asukkaiden perushoidosta, omaisyhteistyöstä, lääkehoidosta sekä ulkoilun ja aktiviteettien järjestämisestä. Osallistut asukkaiden kuntoutussuunnitelman tekoon ja sen edistymiseen. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen. Huomiomme työnkuvassa kiinnostuksesi ja vahvuutesi!

Tehtävä on määräaikainen ja ajottuu toukokuun ja syyskuun välille. Sovimme yhdessä työsuhteen tarkan keston ja aloitusajankohdan. Työ on 3-vuorotyötä. 

Palkkaus

Palkkauksessa noudatamme Avaintes - työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 300€ kesäbonuksen (150€ työsuhteen alussa ja 150€ työsuhteen lopussa).

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi mielenterveyskuntoutujien parissa!

Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Sanna Pöntynen p.050-4682806 tai [email protected].

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä

Tutustu Koti Myllykylään toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja kesätöihin, Koti Myllykylä

Hamina
49630 Myllykylä
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti