Skip to main content

Lähihoitaja (kesätyö), Humana Vehkakoti

Etsimme nyt lähihoitajia kesäsijaisiksi Vehkakotiin Kaaville!

Kehitysvammaisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.


Millainen työ sinua odottaa?

Vehkakoti tarjoaa turvallisen kodin 14 kehitysvammaiselle, mielenterveyskuntoutujalle ja vammautuneelle henkilölle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Vehkakodin yhteydessä sijaitsee myös tukiasunto Punapaula. Vehkakoti sijaitsee Kaavilla idyllisissä maalaismaisemissa vanhassa kansakoulurakennuksessa. Piha-alueeltamme löytyy mm. tynnyrisauna, huvimaja ja erilaisia istutuksia.

Työssäsi toimit kehitysvammaisten, mielenterveyskuntoutujien ja vammautuneiden asumisyksikössä. Yksikössä on 14 asukaspaikkaa ja noin 15 työntekijää. Vastaat yksikön hoitotoiminnasta ja ohjaustyöstä yhdessä osaavien ja työtänsä täydellä sydämellä tekevien työkavereiden kanssa. Lisäksi työhön kuuluu kodinhoidollisia tehtäviä

Vehkakoti on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin ja meillä eletään muutoinkin aktiivista arkea.

Lue Netan kesätyökokemuksesta täältä!

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä riippuen koulutuksestasi. Työt sijoittuvat sopimuksen mukaan kesä-elokuulle 2024.

Meille voit hakea helposti ilman CV:n lähettämistä!


Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Myös loppuvaiheen opiskelijat ja hoiva-avustajat huomioidaan haussa. Suuntautuminen kehitysvammatyöhön katsotaan eduksi. Jos olet kiinnostunut kesäoppisopimuksesta, laita hakemus tulemaan!

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta löytyvän myös luovuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.


Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisia töitä moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä saat työskennellä viihtyisässä työympäristössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia ja tarjoamme lakisääteistä kattavamman, yksityisen työterveyshuollon.

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.


Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Milja Niskanen p. 0449774175 tai sähköpostilla [email protected].

Lähetäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta viimeistään 30.4.2024.

Emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti