Skip to main content

Lähihoitaja, Keskinen kotihoito

Tarvitsemme lisää osaavia ja hyviä tyyppejä kotihoitoon Itäiselle alueelle, olisitko se sinä? Meillä on tilaa kahdelle uudelle työkaverille.

Tule tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä ikäihmisten parissa! Keskisen kotihoidon itäisellä alueelle etsitään uusia työkavereita. Voit olla jo kokenut konkari tai tuleva kotihoidon ammattilainen. Meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja tukenasi toimii alueen mukava ja ammattitaitoinen tiimi. Itäinen alue rajautuu maantieteellisesti Marttilasta Nurmoon. Alueella pääset kokemaan hyvin kotihoidon moninaisuuden, kaupungin vilinästä maaseudun rauhaan.

Lähihoitajana työpäiväsi koostuu monipuolisista työtehtävistä, perushoivan lisäksi esimerkiksi haavanhoidoista, lääkehoidosta ja toimintakyvyn arvioinnista. Jokaisella asiakkaalla on yksilöllinen avun tarve, johon kotihoito vastaa sovitun suunnitelman mukaisesti kuntouttavalla työotteella. Työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Kotihoito vastaa asiakkaiden avun tarpeisiin vuoden jokaisena päivänä ja työskentelemme kahdessa vuorossa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikostaustaote ennen palvelussuhteen vastaanottamista. Olemme savuton työpaikka.

Ajokortti ja oma auto ovat eduksi, mutta ei välttämättömiä. Käytössämme on myös työautoja. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin.

Tervetuloa meidän tiimiin!

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Aluepäällikkö, Sirkka Mäkelä

Puh. 050 026 0015

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti