Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Koti Helmi

Kiinnostaako sinua kehitysvammatyö ja haluatko hyödyntää omaa luovuuttasi osana ohjaustyötä?

Haemme nyt Koti Helmeen lähihoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän meistä. Koti Helmi on viihtyisä ja uudehko yksikkö, joka tarjoaa kodin 15 kehitysvammaisille asukkaalle. Tämän lisäksi meillä on viisi tukiasuntoa ja lyhyehkön matkan päässä sijaitsee Helmen päivätoiminnan tilat, jotka mahdollistavat päivätoimintaa asukkaille.

Helmessä sinua mukava tiimi, josta huumori ei lopu kesken. Työyhteisömme koostuu osaavasta ja moniammatillisesta työryhmästä. Esihenkilöksi saat Simon, joka tukee sinun ammatillista kehittymistäsi antaa henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää työpaikkaa omannäköiseksi. 

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_helmi.

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana pääset tekemään monipuolista ohjaustyötä, hoitotyön lisäksi. Avustat ja ohjaat asukkaita heidän päivittäisissä tarpeissaan sekä luot mahdollisuuksia merkityksellisen arjen kokemiseen ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden.

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. vammaisalan
    ammattitutkinto).

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Simo Lamminsivu, p. 046 920 2791, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Koti Helmi toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Lähihoitaja, Koti Helmi

     62100 Lapua
     Vakituinen
     Ei työkokemusta
     Ammatillinen koulutus

     Julkaistu 01.12.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti