Skip to main content

Lähihoitaja, Koti Järventaus

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa? ❤

          Koti Järventaus etsii nyt joukkoonsa lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen - lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Koti Järventaus työpaikkana

Koti Järventaus on alkuvuodesta 2017 Keminmaalle avautunut mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikkö. Järventaus tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 15 asukkaalle, jotka tarvitsevat erityishoivaa esim. käytösoireiden tai mielenterveysongelmien vuoksi.

Meille on tärkeää, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee sen kodinomaisuus sekä lämminhenkinen ilmapiiri - meillä viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijätkin

Työpäiväsi lähihoitajana Järventauksessa

Monipuolinen kuntouttava toiminta kuten päivittäinen viriketoiminta ja vertaistuki ovat keskeinen osa arkeamme. Työskentelymme on asukaslähtöistä, jokaisen asukkaamme yksilöllistä toimintakykyä ylläpitävää ja virikkeellistä. Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullisia ja monipuolisia hoidollisia tehtäviä, kuten asukkaiden perushoitoa, lääkehoitoa ja viestintää eri sidosryhmien kanssa. Pääpaino on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi

Työ on neuvoteltavissa 2- tai 3-vuorotyöksi ja alkaa sopimuksen mukaan tai mahdollisimman pian. Sovimme tarkasta työn kestosta. Määräaikaisuus on aluksi ainakin syksyyn asti ja mahdollisesti voimme yhdessä sopia myös jatkosta myöhemmällä ajankohdalla. Työ on tuntityötä ja sovimme yhdessä tarkemmin tuntien määrästä. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Esperiläisenä saat myös käyttöösi työsuhde-etumme kuten Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista sekä Elixia Online Training-palvelun. Lisäksi tuemme työtäsi erilaisten koulutusten ja työhyvinvointitapahtumien kautta. Työntekijänämme saat lisäksi hyvät uralla etenemisen mahdollisuudet, sekä valtakunnallisen verkoston, jos joskus muutto toiselle paikkakunnalle tulisi ajankohtaiseksi.

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, lääkehoidon koulutus sekä hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Eduksi katsomme osaamisen ja suuntautumisen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa työskentelyyn

Heräsikö kysyttävää?

Juttelen mielelläni kanssasi lisää, joten jätähän hakemuksesi vastaamalla muutamaan monivalinta kysymykseen 18.2. mennessä tai ole minuun suoraan yhteydessä vs. yksikönpäällikkö Anja Mäkelä, [email protected]/ 050 324 5077.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät

Esperistä työnantajana voit lukea lisää täältä.
Tutustu Koti Järventauksen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Koti Järventaus

94400 Keminmaa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 19.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti