Skip to main content

Lähihoitaja, Kuninkaantien päivätoiminta

Olisitko sinä hakemamme vakituinen lähihoitaja Kuninkaantien toimintakeskuksen päivätoimintaan. Kuninkaantien toimintakeskus on osa Espoon kaupungin vammaispalveluja.

Päiväaikaisessa toiminnassa käy päivittäin noin 60 eri-ikäistä ja monenlaista tukea tarvitsevaa kehitysvammaista henkilöä. Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perus- ja lääkehoito sekä ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen. Suunnittelet ja järjestät toimintaa asiakkaiden ja työtiimisi kanssa. Luot omalla toiminnallasi ja ammattitaidollasi hyvän ja kehittävän toimintaympäristön ryhmätoimintaan tiloja ja lähiympäristöä hyödyntäen. Liikuntasali, opetuskeittiö, aistihuone, esteetön piha-alue ja hyvät ulkoilumaastot mahdollistavat monipuolisen toiminnan.

Toivomme, että sinulta löytyy aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta. Tehtävässä tarvitaan tietämystä apuvälineistä, lääkehoidosta ja asiakastyön dokumentoinnista.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikan nimi: Kuninkaantien toimintakeskus

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme kokemusta vammaistyöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo!

Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoimintapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja oman näköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Meillä vammaispalveluissa työskentelee lähes 200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: vastaava ohjaaja Elina Aitolahti p. 050 5411064
Työpaikan osoite: Kuninkaantie 7 A, 02740 Espoo, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49 €/kk
Työ alkaa: 3.1.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1688-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 01.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11088234

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Kuninkaantien päivätoiminta

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.12.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti