Skip to main content

Lähihoitaja Kuopion kotihoitoon keikkatyöhön

Haemme lähihoitajia tai alan opiskelijoita keikkatyöhön Kuopion kotihoidon tiimiimme. Meillä ymmärretään hoitotyön tekijöitä.

Olemme saaneet kiitosta työntekijöiltämme erityisesti hyvästä työporukasta ja elämään sopivasta työvuorosuunnittelusta. Me 9Livesilla kehitämme ja kehitymme yhdessä, joten mukaan sopii jokainen kokemuksen määrästä riippumatta. Valtakunnallisena toimijana tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet edetä tai siirtyä sisäisesti toimipaikkojen välillä. Meillä kaikilla on ammattina ihminen.

Millaista työ meillä on?
Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme inhimillisesti ja ammattitaitoisesti. Meillä on hauskaa töissä ja tukena on luotettava tiimi. Panostamme päivittäisen arjen sujuvuuteen toisiamme tukien ja auttaen. Toimistomme sijaitsee Kuopiossa Siunauskappelintiellä, josta siirrytään autoillamme asiakaskäynneille Kuopion keskustan alueelle.

Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu hoito ja huolenpito kuntouttavalla työotteella, lääkehoito, seuranta ja palvelutarpeen arviointi. Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20C. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 13,92–15,05 € tunnissa.

Esimerkkejä työsuhde-eduistamme:

  • Lounasetu ja ilmainen kahvi toimipisteillämme
  • Hieronta-, liikunta- ja kulttuuriedut kätevästi mobiilissa
  • Yhteisöllisyyttä luovat tapahtumat ja osaamista vahvistavat koulutukset
  • Yhteistyökumppaniemme alennukset mm. hierontaan ja liikuntaan

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Olethan yhteydessä, jos sinulla on lähihoitajan tutkinto ja Valvira-rekisteröinti (tai vähintään 90 op), ajokortti, tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja lääkeluvat (voit suorittaa ne myös meillä). Haastattelemme jo hakuaikana, joten hae heti!

Mietityttääkö jokin? Tiimin esihenkilö Saija Fagerlund kertoo työstä lisää puhelimitse 044 702 9348 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana rekrysivullamme, Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja Kuopion kotihoitoon keikkatyöhön

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti