Skip to main content

Lähihoitaja, Lounakoti

Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?  

Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Lounakotiimme Rovaniemelle! Työ on 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta olemme joustavia työvuorosuunnittelussa ja huomioimme myös henkilökohtaiset toiveet.

Lounakoti sijaitsee Rovaniemen Saarenkylässä, kauniin luonnon keskellä Napapiirin läheisyydessä. Lounakodin asukkaat ovat ikäihmisiä sekä erityisryhmien asukkaita, lisäksi Lounakodissa on palveluasumista. Asuntoja Lounakodissa on yhteensä 54. Tässä tehtävässä on myös mahdollista päästä tuottamaan virikkeitä asukkaillemme esimerkiksi erilaisten retkien, konserttivierailuiden sekä elokuvailtojen muodossa. Meillä saa olla luova ja uudet ideat ovat tervetulleita! Lisätietoa Lounakodista löydät: https://yrjojahanna.fi/kohteet/lounakoti/


Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm. 

kannustavan ja moniammatillisen työyhteisön 

ePassi Flex -palvelun 250€/vuosi, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan

virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä

kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa 

laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa 


Tehtävässä edellytämme lähihoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaarukka tässä tehtävässä on 2268,48€/kk-2453,07€/kk.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lounakodin johtaja Heidi Rundgren vastaa mielellään lisäkysymyksiin puh. 0504702025 tai [email protected]

Hakemuksesi tehtävään voit jättää 18.8.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti tapaamme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitääpalvelutalokiinteistöjäeri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti